zaterdag 11 juni 2022

Koffietafel Haagse Beemden

Locatie: 
 Lucaskerk, Tweeschaar Breda
Tijdstip: 
 12.00 uur  - 16.00 uur

Officiële opening buurtuin
Maar we starten de middag met de officiële opening van de Buurtuin aan de Tweeschaar, een poosplek voor de wijk. Gezellig een praatje op een bankje, wieden in de tuin en genieten van wat er groeit. Wethouder Arjen van Drunen zal de ‘De Lucashof’ officieel openen om 12 uur en Wieke Bonthuis zal het bordje ‘Breda Stad in een Park’ uitreiken. Theatervereniging Theatrada komt spelen en zingen, met een sneak peek voor de musical ‘Het Pakhuis’ later dit jaar.
Aansluitend start de koffietafel voor genodigden.
En buiten zijn tot 16.00 uur de festivalkraampjes van De Zonnebloem, Mandenvlechten en het Infopunt HB te bezoeken. Hier kunt u alle informatie krijgen over activiteiten, uw vragen stellen èn de nieuwe wijkvlag kopen.
Wilt u de kerk eens van binnen bezoeken? Ook dat is mogelijk, tot half 3. Spreek gerust iemand aan of steek een kaarsje op.
Dank je wel sponsoren en vrijwilligers
Een speciaal dank je wel gaat uit naar alle vrijwilligers, naar de aangesloten organisaties als de Zonnebloem, Infopunt HB, de Sleutel, De Hille-Thebe, Netwerk Haagse Beemden en natuurlijk Jumbo voor de feestelijke drankjes en worstenbroodjes, Albert Heijn voor het heerlijke beleg,  Bakkerij Dikke Mik voor het ambachtelijk brood, Poppelaars en Flowers@Home voor de bloemen, Aardbeienkwekerij Van de Riet voor de zoete aardbeien en de gemeente Breda vanwege de subsidiebijdrage voor het festival. Jullie bijdrage heeft dit mogelijk gemaakt!
Angelique Herremans
Dick de Man

terug