donderdag 13 mei 2021

Meditatieve wandeling op Hemelvaart!

Locatie: 
 Johannes-, Lucas- en Markuskerk
Tijdstip: 
 10.00 uur

Johannes-, Lucas- en Markuskerk organiseren weer een meditatieve wandeling op Hemelvaartsdag. Thema is “Hemelvaart en wat betekent dat voor mij”. Je wandelt één van de mooie routes van de vorige wandeling in maart, maar in principe bij een van de andere kerken dan je eigen kerk. Als je bij je eigen kerk wil wandelen is dat natuurlijk ook prima. Elke 5 minuten vertrekt een tweetal, RIVM-richtlijnen worden strikt gehandhaafd. Vertrek- en eindpunt is één van de drie wijkkerken.

Bij elke kerk beginnen wij met een kort meditatief moment om 10:00 uur; in de Lukaskerk binnen, bij de andere kerken bij goed weer buiten. De starttijden van de wandelingen sluiten daarop aan.

Wil je mee op pad? Meld je uiterlijk 10 mei aan!  Na aanmelding ontvang je op 11 mei een mail met de naam van je wandelgenoot, de precieze vertrektijd, drie gespreksvragen en een kaartje van de door jou gekozen wandeling. Er is buiten koffie en thee en toiletbezoek is mogelijk.

Aanmelden kan via PGBWandelinghemelvaart21@outlook.com
Aanmelding kan eventueel ook telefonisch: 06-57080808.
Graag bij aanmelden aangeven bij welke kerk je wilt gaan wandelen, of je graag met een bepaald persoon wil wandelen (bv vanwege vervoer) en je telefoonnummer.

Weer een kans elkaar te ontmoeten!

Ds. Joan van Kempen, Dick de Man, Mieke Frankfoorder en Victor Witter namens de Werkgroep Zichtbare Kerk Breda
 

terug