zaterdag 20 maart 2021

Meditatieve wandeling

Tijdstip: 
 10.30 uur

Door de slechte weersvooruitzichten is besloten de meditatieve wandeling te verplaatsen naar 20 en 22 maart. De Johannes-, Lukas- en Markuskerk bieden elk een meditatieve wandeling aan.

Als je je nog niet had ingeschreven is dit de kans om het alsnog te doen!  Meld je dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vóór 15 maart 18.00 aan!
Dit kan per email aan meditatievewandeling2021@outlook.com met opgave van de gekozen datum en wandeling.

Vermeld ook je telefoonnummer. Aanmelding kan ook telefonisch: 06-57080808 (Dick de Man). 
Op 16 maart ontvang je de exacte vertrektijd, de naam van je wandelpartner, en verdere informatie.

Waarom deze wandeling? In de 40-dagentijd bieden de Johannes-, Lukas- en Markuskerk een meditatieve wandeling aan met het thema ‘Ik ben er voor jou’ toegespitst op de Werken van Barmhartigheid.
Als deelnemer ga je in tweetallen op pad om eerst na te denken over het thema om daarna met elkaar in gesprek te gaan over de vertaling hiervan naar ons eigen leven. Je krijgt bij aanvang van de wandeling gespreksvragen aangereikt. De eerste tien minuten neem je de tijd om eerst zelf lopend in stilte na te denken over het thema en de vraag. Daarna bevraag je elkaar en zo ontstaat een gesprek waarin je elkaar beter leert kennen. Tijdens de wandeling kun je ook besluiten om even lekker van de stilte en de mooie omgeving te genieten.  Na uiterlijk drie kwartier ben je weer terug en ga je uit elkaar.  
Elke kerk heeft een wandeling over effen en veilige paden uitgezet. De tweetallen worden bvk ad random verdeeld en met inachtneming van 10 min. ruimte tussen de vertrekkende koppels. RIVM-richtlijnen worden strikt gehandhaafd. Vertrek- en eindpunt is de kerk.
Er staat buiten vóór de kerk een uitdeeltafel met koffie/thee. De kerken zullen open zijn voor toiletbezoek.
Je kunt kiezen uit de drie aangeboden wandelingen en twee data:
zaterdagochtend 20 maart v.a. 10.30 of
maandagmiddag 22 maart v.a. 14.00.

Een kans om elkaar weer te ontmoeten!

Hopelijk tot gauw!!
Ds. Joan van Kempen, Dick de Man, Victor Witter, Mieke Frankfoorder namens Team Zichtbare Kerk Breda
 

terug