HeartEdge Breda: Bomen van hoop

HeartEdge Breda: Bomen van hoop
'Als ik wist dat morgen de wereld zou vergaan, dan zou ik vandaag nog mijn appelboompje planten' (Luther)

Op zaterdag 31 oktober (hervormingsdag) hebben we bij drie kerken boompjes geplant, als teken van hoop in deze moeilijke tijd. Het filmpje zie je hier op ons inspiratiekanaal. 
 
Bijwonen vieringen P.G.B. Bijwonen vieringen P.G.B.
Onze kerken zijn weer open voor de zondagse vieringen. Zie ook de vieringenagenda. Maar we hebben natuurlijk te maken met de richtlijnen van het RIVM. Er zal slechts een beperkt aantal kerkgangers worden toegelaten en men is verplicht zich hiervoor uiterlijk zaterdag voorafgaande 12.00 uur online aan te melden en enkele gegevens achter te laten. Aanmelden kan via deze links: Wie thuis wil meevieren kan de vieringen van de Lucaskerk via Kerkdienstgemist.nl (her)bekijken,
of voor de Johanneskerk terugkijken via Kerkomroep.nl.
De vieringen in de Markuskerk zullen binnenkort ook te bekijken zijn via Kerkdienstgemist.nl. Voorlopig wordt er uitgezonden via YouTube. Via Kerkomroep.nl  zijn alle diensten ook te beluisteren.
lees meer »
 
Johanneskerk Johanneskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Lucaskerk Lucaskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Lutherse kerk Lutherse kerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Markuskerk Markuskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Inspiratiekanaal PKN Breda Inspiratiekanaal PKN Breda
Inspiratie en creativiteit te bekijken op het ‘Inspiratiekanaal PKN Breda’, waarop je ook video’s kunt delen die je inspireren of bemoedigen. Daarbij is ook een speciale playlist ‘Creativiteit in de Kerk’. Hier tonen creatieve gemeenteleden hun werk. Want we missen onze ontmoetingen en op deze wijze kunnen we ons toch met elkaar verbinden. Geniet van uploads van samen musiceren en van de virtuele tentoonstelling van beeldhouwwerk, fotografie, schilderkunst, quilts,  collages van papier, viltobjecten, enz.  Wat is er veel om samen te delen en te beleven. Je begrijpt dat de deelnemers aan het Inspiratiekanaal  heel benieuwd zijn naar reacties! Met zoveel rijkdom in huis denken we na over een thema rond een dienst waarmee we aan de slag kunnen. En…wie weet,  kunnen we later een fysieke tentoonstelling aanbieden!
Het (virtueel) tentoonstellen van werken staat open voor gemeenteleden van PG-Breda. Ook de Bethlehemkern van de Augustinusparochie doet mee.
lees meer »
 
Raad van kerken Raad van kerken


Zie voor activiteiten van de Raad van Kerken de website: https://www.raadvankerkenbreda.nl/
 
Website Protestantse Gemeente Breda Website Protestantse Gemeente Breda
Opmerkingen, aanvullingen en suggesties kunt u mailen aan Info@PKNBreda.nl