Tekens van leven

Tekens van leven
Ga direct naar Tekens van leven 27 (voorlopig de laatste)
Deze Tekens van leven zijn bedoeld om elkaar te informeren en hoopvolle berichten, hartenkreten, gebeden, gedichten, tekeningen van kinderen, tips, etc. met elkaar te delen. Korte verhalen (max. half A4) zijn ook welkom! We plaatsen bij voldoende bijdragen regelmatig een nieuwe editie op onze website. Wil je Tekens van leven uitprinten voor iemand uit je omgeving die geen computer heeft? Bijdragen kun je mailen (of doorbellen) naar Ton van Prooijen (ds.vanprooijen@pknbreda.nl | T 06-29283935).
Eerdere tekens van leven zijn hier in te zien:
 
lees meer »
 
Digitale uitzending vieringen Digitale uitzending vieringen
De online viering van zondag 5 juli komt vanuit de Markuskerk en is te volgen (en daarna terug te kijken) via ons YouTube kanaal (klik hier). De liturgie vindt u hier. U bent ook van harte welkom in de kerk! Om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat iedereen gezond blijft, hanteren we een aantal regels:
 
lees meer »
 
Website Protestantse Gemeente Breda Website Protestantse Gemeente Breda
Opmerkingen, aanvullingen en suggesties kunt u mailen aan Info@PKNBreda.nl 
 
Johanneskerk Johanneskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Lucaskerk Lucaskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Lutherse kerk Lutherse kerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Markuskerk Markuskerk


Klik op "lees meer" voor meer informatie.
lees meer »
 
Inspiratiekanaal- PKN Breda Inspiratiekanaal- PKN Breda
Wat missen we onze ontmoetingen! Daarom zoeken we naarstig naar andere manieren van verbinding. Zo ontstond het idee om een speciaal YouTubekanaal te openen waarop je video’s kunt delen die je inspireren, blij maken of bemoedigen en waarop ieder kan reageren.  Het kan gaan om filmpjes die je vond op YouTube of om zelfgemaakte video’s. Nieuwsgierig naar de eerste uploads? Klik hier.
 
lees meer »
 
HeartEdge gaat door... HeartEdge gaat door...
Volg deze link en zie hoe u door Ton van Prooijen van harte uit wordt genodigd voor de meeting op 1 juli in de Markuskerk. Wel even aanmelden via mail: rj.rijke@gmail.com.
Ds Ton van Prooijen heeft wat los gemaakt met zijn inleiding en daar gaan we mee verder! Hij leidde de avond in op 2 maart in de Lutherse kerk in en vertelde over de manier waarop Samuel Wells de medemens en van daaruit het kerkenwerk ziet. Hoe een speciale kijk op onze naaste (binnen en zeker ook buiten de kerk) tot een bijzondere aanpak van ons werk kan leiden. Gaan we daarmee nog geïnspireerder aan de slag, nog meer betrokken op de ander? Bouwend aan een kerk met nog meer inhoud en toekomst, samen met die ander?! 
Nieuwsgierig? Kijk dan naar het interview met Samuel Wells: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=CfJ7G5nPsKk&feature=emb_logo
 
lees meer »