Agenda
« vorige  |  mei 2023  |  volgende »

Maandag 1 mei 2023 Activiteiten Jeugd in mei

lees meer

 

Dinsdag 16 mei 2023 Maaltijd Markuskerk
Locatie: Markuskerk, Hooghout 96, Breda
Tijdstip: 17.00 uur  - 19.30 uur
Prijs: Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd

Sinds oktober 2019 bereidt de kookgroep van de Markuskerk elke derde dinsdag van de maand een drie gangen maaltijd voor u. Inloop vanaf 17.00 uur, begin maaltijd om 17.30 uur.
Opgeven via de inschrijflijst in de Markuskerk of bij Aletta Vlaardingerbroek (alettavl@planet.nl) of Miny Smaling (jsmaling@planet.nl).

 

lees meer

 

Maandag 29 mei 2023 Landelijke open kerkendag
Locatie: Grote Kerk, Breda

Op 29 mei 2023, dat is tweede Pinksterdag, is er een nieuwe editie gepland van de Open Kerkendag. Nu niet alleen in Brabant of in Zeeland maar “uitgerold”over het gehele land zullen veel kerkgebouwen open zijn ter bezichtiging. De RK bisdommen werken samen met de Protestantse kerk en met enkele provinciale erfgoedorganisaties. De dag wordt georganiseerd door de stichting Open kerkendag.
Zie ook: www.openkerkendag.nl
 

lees meer

 

Woensdag 31 mei 2023 Vaar wel met Ds Ton van Prooijen en Hanny den Ouden
Locatie: Lucaskerk
Tijdstip: 14.30 uur  - 16.00 uur

Vaar wel
Voor de uitvaart van een geliefde moet je onder tijdsdruk allerlei keuzes maken, terwijl je hoofd daar doorgaans helemaal niet naar staat. Achteraf kun je soms het gevoel krijgen dat je dingen anders had willen doen of dat bepaalde keuzes je zijn opgedrongen. Het is daarom verstandig om van tevoren na te denken over je uitvaart en erover te communiceren met de mensen waarvan je weet dat ze ermee te maken zullen krijgen.

Hanny en Ton organiseren vier bijeenkomsten op woensdagmiddagen over ‘wat is een goede uitvaart voor jou’: 31 mei, 7 juni, 21 juni en 28 juni, telkens van 14.30 tot 16 uur in de Lucaskerk. De middagen zijn deels gericht op informatie, deels op gesprek. Meld je van tevoren even aan bij Hanny: h.denouden@pknbreda.nl.