vr 4 september 2020

Familietafel

Locatie: 
 Speelbos Boeverijen
Tijdstip: 
 17.30 uur  - 20.00 uur

Na de enthousiaste start dit voorjaar, werd het weer even stil. Juist samen-aan-tafel-gaan paste niet in de maatregelen die we allemaal moesten aanvaarden. Maar gelukkig is er weer meer mogelijk, als we maar afstand houden van elkaar. Daarom hebben de volgende list bedacht; we gaan samen naar Speelbos Boeverijen https://go-kids.nl/breda/erop-uit/speelbos-boeverijen op picknick.
Genoeg te doen voor de kinderen en voor iedereen die er verder is alle mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Want natuurlijk willen we ook weer met elkaar in gesprek.


We hebben elkaar vast veel te vertellen. En niet alleen over de ervaringen in (of uit) coronatijd, ook over wat we verwachten en verlangen en hoe we mogelijk steun kunnen vinden in ons geloof. We komen weer samen van 17.30-18.00 uur en rond 20.00 uur breken we weer op. Van harte welkom!
De ‘familietafel’ is een gespreksgroep van ouders met kinderen op de basisschool. Doel is om samen te eten en over geloof en geloofsopvoeding te praten. De familietafels vinden elke twee maanden op vrijdagavond plaats in één van de deelnemende kerken.  De gesprekken gaan over door ouders gekozen thema’s en staan o.l.v. Ds Roel Knijff en Mark van Neerland. Na het eten vermaken de kinderen zich met allerlei activiteiten. De familietafel is een initiatief van de gemeenschap rondom de Johannes-, Markus-, Lucaskerk en PG Ginneken. De groep bestaat nu uit zes gezinnen en kijkt ernaar uit om meer deelnemers te verwelkomen! Aanmelding: Mark van Neerland M 06-24090138.

terug