De klusjes pagina

De klusjes pagina
De protestantse gemeente Breda heeft heel wat commissies en organiseert een hoop. Op deze pagina kan je zien wat voor klusjes er leuk en/of nodig zijn binnen de protestantse gemeente Breda. Denk je nou, hé dat is leuk! Daar wil ik mij voor inzetten! Reageer dan gerust, ook als je vragen hebt!

Reageren kan hier.
 
Redactielid nieuwsbrief Redactielid nieuwsbrief
Wie wil meehelpen onze wekelijkse nieuwsbrief 'Samen op Zondag' vorm te geven en te versturen? We zijn met z'n vijven, dus als je meedoet met z'n zessen. Je bent dan eens in de zes weken verantwoordelijk voor het samenstellen en verzenden van onze digitale nieuwsbrief.
Graag reactie aan ons mailadres (klik op de link).
 
Communicatiemedewerker Communicatiemedewerker
Ben je graag overal van op de hoogte op het gebied van kerkenwerk? Wil je ons meehelpen om de lijntjes kort te houden? We kunnen op verschillende plaatsen mensen gebruiken zie samen met de taakgroep communicatie zorg willen dragen voor goede berichtgeving op allerlei fronten. Wat houdt het zoal in? Een overzicht van de werkzaamheden van de taakgroep kan je krijgen door deze link te volgen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op s.v.p.!
 
Websitebeheerder(s)

Websitebeheerder(s)
Mooi zo'n nieuwe site! Maar dat moet natuurlijk ook onderhouden worden. Daarom zoeken we een webmaster. Kom jij ons team versterken? 

Heb je er zin in? Neem dan contact met ons op!
 
Redactielid S'amen

Redactielid S'amen

Ons kerkblad S’amen wordt door een grote groep gemeenteleden gelezen, groter dan aanvankelijk werd gedacht, bleek uit het communicatieonderzoek dat in het voorjaar van 2018 is gedaan. Zelfs gemeenteleden die geen kerkdiensten bezoeken én zich niet betrokken voelen lezen dit blad. Om deze doelgroep te blijven bereiken zijn we op zoek naar nieuwe redactieleden. De redactie van S’amen kampt namelijk op dit moment met onderbemensing en versterking is daarom hard nodig.

Heb je er zin in? Ben jij een taalpurist en weet je altijd wel foutjes uit een tekst te halen? Ben je een beetje handig met computers?  Neem dan contact met ons op!
 
Planner

Planner
Ben jij goed met excel? Dan zoeken we jou! Om alle activiteiten overzichtelijk te communiceren hebben we een planner nodig die goed is met excel!

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan contact met ons op!