De klusjes pagina

De klusjes pagina
De protestantse gemeente Breda heeft heel wat commissies en organiseert een hoop. Op deze pagina kan je zien wat voor klusjes er leuk en/of nodig zijn binnen de protestantse gemeente Breda. Denk je nou, hé dat is leuk! Daar wil ik mij voor inzetten! Reageer dan gerust, ook als je vragen hebt!

Reageren kan hier.
 
Handig met PowerPoint? Handig met PowerPoint?
In de zondagse vieringen worden de liturgie en de tekst en muziek van de liederen op beeldschermen getoond door middel van een PowerPoint presentatie. De voorbereiding van zo'n presentatie kost een paar uurtjes in de week voorafgaande en het vertonen tijdens de viering op zondag vraagt daarbij ook wat tijd.
Nu hebben we voor de Lucaskerk een aardige groep mensen die deze presentaties verzorgt, maar in de Markuskerk is dat clubje nog maar klein. Daarom de vraag: wie helpt ons met het voorbereiden van de wekelijkse PowerPoints voor de vieringen in de Markuskerk? Graag reactie op info@PKNBreda.nl. Je mag hier natuurlijk eerst ook meer informatie vragen.
 
Redactielid Kerkblad Redactielid Kerkblad
Wie wil meehelpen ons kerkblad S'amen vorm te geven? We zijn met z'n vijven, dus als je meedoet met z'n zessen.
We werken binnen de portal van de 'Zalige Zalm', waardoor het technisch niet al te ingewikkeld is het kerkblad vorm te geven.
Heb je interesse? Graag reactie aan ons mailadres (klik op deze link).
 
Communicatiemedewerker Communicatiemedewerker
Ben je graag overal van op de hoogte op het gebied van kerkenwerk? Wil je ons meehelpen om de lijntjes kort te houden? We kunnen op verschillende plaatsen mensen gebruiken zie samen met de taakgroep communicatie zorg willen dragen voor goede berichtgeving op allerlei fronten. Wat houdt het zoal in? Een overzicht van de werkzaamheden van de taakgroep kan je krijgen door deze link te volgen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op s.v.p.!