zo 13 sep 2020  om 10:30:00
Voorganger: Ds. J. van Kempen en ds. T. van Prooijen
Gezamenlijke startzondag

Op 13 september is er een openluchtviering op De Groene Schakel, de tuinderij van Ciska en Angela Smaling (Zanddreef 31B in Prinsenbeek). Deze viering begint om 10:30u. Voorgangers zijn Joan van Kempen en Ton van Prooijen. Na afloop is er koffie. Daarna horen we meer over De Groene Schakel, de bijzondere tuinderij waar we te gast zijn. Er zijn deze zondag geen vieringen in de Markuskerk en de Lucaskerk (tenzij het regent, dan wordt alles verplaatst naar de Markuskerk). Aanmelden via deze link.

Vervoer Openluchtviering 13 september
Wanneer u niet op eigen gelegenheid naar Tuinderij De Groene Schakel in Prinsenbeek kunt komen, vragen wij eerst zelf bij bekenden uit de kerk te vragen of u met hen mee kunt rijden. Als u niet met iemand mee kunt rijden, meldt u dit dan uiterlijk zaterdagmiddag 12 september voor 12.00 uur bij Dick de Man, MOB 06-57080808, email: dirkjdeman@gmail.com of voor de Markuskerk bij Wilma Bondzio-Hupkens, Tel. 076-5228628, email: uh.bondzio@zonnet.nl.  Dan hopen wij iemand voor u te vinden.
De houders van een “Lucaskerk OV-Deeltaxipas” kunnen op de gebruikelijke wijze de rit bestellen. Vermeld dan altijd het pasnummer dat begint met de cijfers 7700…,  bestemming: Tuinderij De Groene Schakel, Zanddreef 31 b, 4841 LC Prinsenbeek, en de tijden: 10.30-11.45.
Let op: U dient in de OV-Deeltaxi een mondkapje te dragen vóór het instappen totdat u weer bent uitgestapt. Wij adviseren u ook een mondkapje te dragen als u met iemand meerijdt.

Oproep
Bent u in de gelegenheid iemand een lift te geven? Meldt u dit dan bij bovengenoemde contactpersonen. Draag een mondkapje als mensen uit een ander huishouden in uw auto meerijden.



 

terug