Next level

Next level
Zit jij op de middelbare school en ben je (bijna) 12 jaar? Dan mag jij ook meedoen met de coolste jongerengroep van Breda!

Wie en wat:
Wij zijn 23 jongeren uit heel Breda en elke maand houden wij een te gekke clubavond in de Lucaskerk met veel chips, ijs en ander lekkers. Natuurlijk doen we altijd kapotvette activiteiten. Zo hebben we een eigen mozaïek met ons eigen logo gemaakt, graffiti gespoten, oliebollen en pepernoten gebakken, smoothies gemaakt, gebarbecued met kampvuur en muziek. We doen ook leuke spellen en wat niet meer! Onze clubavond is eigenlijk altijd op een zaterdagavond in de Lucaskerk. Mark van Neerland is onze crewleider en die weet er altijd weer wat “awesomes” van te maken!
Maar er is méér! Af en toe doen we grotere activiteiten. Wat dacht je van op kamp gaan in het Buitenhuis Teteringen, aan Sirkelslag meedoen, kijken naar The Passion in de Lutherse kerk en dit jaar gingen we voor het eerst naar de EO-jongerendag!
Lijkt onze club jou ook wat en wil jij met ons meedoen? Laat het Mark dan weten via een appje. Zijn nummer is 06-24090138. Je komt dan snel in onze groepsapp! Je hoort dan ook wanneer er weer clubavond is en wat voor leuks we dan gaan doen. Kom gewoon een keertje kijken en neem een vriend of vriendin mee (die hoeft niet lid van onze kerk te zijn hoor).
 
HB Squad 076
The coolest youth club in town
terug