De klusjes pagina De klusjes pagina
De Protestantse gemeente Breda heeft heel wat commissies en werkgroepen die zeer actief zijn. Op deze pagina kan je zien wat voor klusjes er leuk en/of nodig zijn binnen de Protestantse gemeente Breda. Denk je nou, hé dat is leuk! Daar wil ik mij voor inzetten! Reageer dan gerust, ook als je vragen hebt!
Staat je klus er niet bij, maar wil je toch graag iets doen op 'het kerkelijk erf', stuur een mailtje naar info@PKNBreda.nl 
Reageren kan ook via deze link.
 
Redactielid Kerkblad Redactielid Kerkblad
Wie wil meehelpen ons kerkblad S'amen vorm te geven? We zijn met z'n vijven, dus als je meedoet met z'n zessen.
We werken binnen de portal van de 'Zalige Zalm', waardoor het technisch niet al te ingewikkeld is het kerkblad vorm te geven.
Heb je interesse?
Graag reactie aan ons mailadres (klik op deze link).
 
Communicatiemedewerker Communicatiemedewerker
Ben je graag overal van op de hoogte op het gebied van kerkenwerk? Wil je ons meehelpen om de lijntjes kort te houden? We kunnen op verschillende plaatsen mensen gebruiken zie samen met de taakgroep communicatie zorg willen dragen voor goede berichtgeving op allerlei fronten. Wat houdt het zoal in? Een overzicht van de werkzaamheden van de taakgroep kan je krijgen door deze link te volgen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op s.v.p.!
 
Gezocht: vrijwilligers voor het werk in en vanuit de Markuskerk Gezocht: vrijwilligers voor het werk in en vanuit de Markuskerk
Wij van de Markuskerk zijn op zoek naar uitbreiding van ons team vrijwilligers binnen de Markuskerk, zoals voor de tuin, de zorg voor het interieur en de zalen, het kosterswerk, bezoek aan gemeenteleden, de vieringen, kindernevendienstgroep, tiener- en jeugdactiviteiten, video-opnames van vieringen, het maken van PowerPoint presentaties voor vieringen, enz. 
lees meer »
 
Gezocht: ambtsdragers in de Markuskerk Gezocht: ambtsdragers in de Markuskerk
Het sectieteam van de Markuskerk is dringend op zoek naar uitbreiding.  
Wij zijn op zoek naar betrokken kerkleden die als diaken of ouderling willen bijdragen aan het werk binnen en vanuit de Markuskerk.
lees meer »
 
Handig met PowerPoint?

Handig met PowerPoint?
In de Lucas- en de Markuskerk worden de liederen iedere zondag geprojecteerd op beeldschermen.
Voor de gemeente prettig om op die manier de liturgie te volgen en het liedboek kan daardoor thuis blijven.
Het vereist wel enige voorbereiding. Een groepje mensen zorgt er voor dat wekelijks de PowerPoint wordt voorbereid en vertoond.
Wil je dit groepje komen versterken? Je bent ongeveer eens in de zes weken aan de beurt, dus qua belasting valt het mee.
Stuur een mailtje aan info@PKNBreda.nl als je interesse hebt. Graag tot ziens!
 
Werkgroep Breda-Wismar-Arad

Werkgroep Breda-Wismar-Arad
Gezocht:
Enthousiaste mensen om onze groep te versterken


Als het je leuk lijkt om mee te werken in deze actieve groep, die namens onze gemeente contacten onderhoudt met 2 kerkelijke gemeenten in Oost-Europa, wil je dan contact met een van ons opnemen om een afspraak te maken? Dan kunnen wij je uitvoerig informeren over wat dit zo bijzondere werk inhoudt en hoeveel tijd het neemt. Wil je eerst wat informatie? Kijk dan op deze website onder het kopje Diaconie en klik dan door naar Breda-Wismar-Arad.

Wij kijken verwachtingsvol uit naar het nieuwe lid van onze groep.
Mieke Frankfoorder (vz) tel. 06-24705414
Pieter Harder (secr) tel. 06-47272537
 
Fotografen gezocht!

Fotografen gezocht!
Op onze website willen we graag het verhaal van de Protestantse Gemeente Breda vertellen. In woord en beeld, want er gebeurt veel in onze kerken. Heb je een leuke foto gemaakt (of misschien meerdere) die we kunnen plaatsen? Graag mailen aan info@PKNBreda.nl en we kijken waar het beeld het mooiste tot z'n recht kan komen. Grotere bestanden graag via WeTransfer. Vast bedankt!