De klusjes pagina

De klusjes pagina
De protestantse gemeente Breda heeft heel wat commissies en organiseert een hoop. Op deze pagina kan je zien wat voor klusjes er leuk en/of nodig zijn binnen de protestantse gemeente Breda. Denk je nou, hé dat is leuk! Daar wil ik mij voor inzetten! Reageer dan gerust, ook als je vragen hebt!

Reageren kan hier.
 
Redactielid Kerkblad Redactielid Kerkblad
Wie wil meehelpen ons kerkblad S'amen vorm te geven? We zijn met z'n vijven, dus als je meedoet met z'n zessen.
We werken binnen de portal van de 'Zalige Zalm', waardoor het technisch niet al te ingewikkeld is het kerkblad vorm te geven.
Heb je interesse? Graag reactie aan ons mailadres (klik op deze link).
 
Communicatiemedewerker Communicatiemedewerker
Ben je graag overal van op de hoogte op het gebied van kerkenwerk? Wil je ons meehelpen om de lijntjes kort te houden? We kunnen op verschillende plaatsen mensen gebruiken zie samen met de taakgroep communicatie zorg willen dragen voor goede berichtgeving op allerlei fronten. Wat houdt het zoal in? Een overzicht van de werkzaamheden van de taakgroep kan je krijgen door deze link te volgen. Doe je mee? Neem dan contact met ons op s.v.p.!
 
Websitebeheerder(s)

Websitebeheerder(s)
Mooi zo'n nieuwe site! Maar dat moet natuurlijk ook onderhouden worden. Daarom zoeken we een webmaster. Kom jij ons team versterken? 

Heb je er zin in? Neem dan contact met ons op!
 
Planner

Planner
Ben jij goed met excel? Dan zoeken we jou! Om alle activiteiten overzichtelijk te communiceren hebben we een planner nodig die goed is met excel!

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan contact met ons op!